Vrijheid
Ik ben er voor jou
Rust
Een luisterend oor

Liefdes- en gezinsproblemen

In je gezin en/of familie leven de mensen die je het meest na aan het hart gaan. Toch kunnen er problemen ontstaan. Je kunt relatieproblemen tegenkomen of andere moeilijkheden. Mocht je willen praten over wat er in je gezin gebeurt, dan ben ik er voor je. Alles wat je kwijt wilt, kun je bij mij kwijt.

Onbesproken emoties

Onbesproken problemen in je directe omgeving kunnen escaleren en de gevoelens kunnen oplopen. Je zou het wel willen vertellen aan iemand en je gevoelens bij diegene kwijt willen. Maar je partner, waar je dit normaal zou kunnen doen, kan juist degene zijn die de problemen veroorzaakt. Het zorgt ervoor dat het voor kan komen dat je met je gevoelens blijft zitten. En dat kan een eenzaam gevoel geven.

Alles kan, alles mag

In dat geval kun je bij mij langskomen. Bij mij kun je jouw verhaal kwijt. Je kunt alles vertellen wat je wilt, er is geen grens of taboe waar je niet over kunt praten. Alles kan namelijk. Alles mag. Zonder tijdslimiet of wegtikkende secondes waar er altijd weer te weinig van zijn. Belangrijk om te weten is dat ik geen therapie geef. Ik ben er om een gesprek te voeren en met name te luisteren naar je. En dat kan soms al genoeg zijn.

Vrij, vertrouwelijk vertellen

Ik vind het belangrijk dat je in vrij kunt vertellen. Zeker bij problemen in je gezin en liefde is het goed om te weten dat de gesprekken in volledige vertrouwelijkheid plaatsvinden. Je kunt anoniem blijven als je dat wilt. Bovendien zal ik geen aantekeningen maken. Dat zorgt er niet alleen voor dat je zeker weet dat het vertrouwelijk blijft, maar ik kan ook echt luisteren naar je verhaal, zonder ondertussen ergens anders mee bezig te hoeven zijn. Ook als je gewoon even in stilte bij een ander wilt zijn, ben ik er voor je. Ik luister.

Neem hier contact met mij op.