Vrijheid
Ik ben er voor jou
Rust
Een luisterend oor

Over mij

Ik ben Desire: een oprecht, eerlijk, gevoelig, maar ook doortastend persoon. Ik hou van mensen en net zo goed van de natuur. Ik heb Zijn’s opgericht om een plek te creëren waar aandacht, tijd en ruimte is om emoties te uiten. Je bent altijd vrij om te delen wat jou raakt!

Zijn zoals je bent

Op mijn 40e, in de bloei van mijn leven met een dochter van 6 jaar, veranderde mijn leven enorm. In die tijd voelde ik mij vaak onbegrepen en ongehoord. Ik realiseerde mij toen dat het zo belangrijk is om een plek te hebben waar ik mag zijn gewoon zoals ik ben. Steeds wanneer ik te horen kreeg van een deskundige dat ik een zwaar leven gehad heb, was ik het daar niet mee eens. Ik antwoordde dan: wie zegt dat? Ik niet, toch? Ik bepaal dat zelf. Het is mijn leven. Zonder ordeel of steeds naar de juiste woorden te zoeken. Een lach kan pas ontstaan als de weg erheen vrij is.

Een zwart blad waar nog net soms de zon door een kiertje kon schijnen.
En gelukkig pakte ik die straaltjes op. Puur om te mogen leven.

De weg terug naar mijzelf

Ik merkte dat veel mensen bang worden van stilte. Dat is alleen juist waar de antwoorden kunnen liggen: in de stilte zonder woorden. Ik kreeg zelf een hand aangereikt van Goedele Vercnocke, de schrijfster van ‘Liefde ontmaskert’. Zo vond ik uiteindelijk de weg terug naar mezelf. Nu geniet ik van kleine dingen. Ik lach en verwonder mezelf over de wereld. Het is jouw leven, jij maakt de keuzes die je dagen bepalen.

Zijn’s

Zo ontstond Zijn’s. Want de antwoorden die je zoekt, die heb je meestal al. Je bent goed zoals je bent. En je bent het waard om er te mogen zijn met alles wat er is. Je kunt een misstap maken, zolang je jezelf niet op het verkeerde been laat zetten.

Je kunt in alle vertrouwen je verhaal kwijt. Ik maak geen aantekeningen en hoef geen persoonlijke gegevens van je te weten, de gesprekken zijn dus volledig vertrouwelijk. Als een kameleon pas ik mij aan het gesprek en je wens aan. Ik ben er om naar je te luisteren. Zonder verplichtingen. Zonder oordelen. Gewoon om er voor je te zijn.