Vrijheid
Ik ben er voor jou
Rust
Een luisterend oor

Onrust- en angstgevoelens

Je voelt steeds weer de zenuwen in je buik. Een paniekerig gevoel dat je niet uit kunt zetten. Soms valt de spanning even mee, maar kleine dingen weten de spanning weer steeds groter te laten worden. Herken je dit? Je staat er niet alleen voor. Wanneer je iemand zoekt om mee te praten, iemand die vooral naar je luistert, ben ik er voor je.

Steeds weer die zenuwen

Angsten en zorgen kunnen je leven behoorlijk in de weg gaan staan. Je zou het wel kwijt willen of het gewoon even van je af willen praten. Maar zodra het moment komt, weet je niet wat je moet zeggen. Dan wil je anderen er niet mee lastigvallen. Dus je stopt het even weg. We hebben als mensen dan ook veel om ons zorgen over te kunnen maken. Je kunt je zorgen maken over je baan, je relatie of over gebeurtenissen in de wereld om ons heen. Maar angst hoeft geen oorzaak te hebben. Het zenuwachtige, piekerige gevoel kan je maag in kruipen zonder dat je weet waarom. Je weet wel: je wil van het gevoel af.

Hoe verminder je jouw zorgen?

Soms weet je dat angsten slechts angsten zijn. Dat het piekeren niet nodig is. Alleen daarmee verdwijnt het bezorgde, soms benauwde gevoel nog niet. Zorgen mogen er zijn, het betekent alleen maar dat je ergens om geeft. Wanneer je jezelf vaak ongerust maakt of veel piekert, kan een luisterend oor helpen. Je wordt even gezien. Je voelt je gehoord. Zo gaan we samen verkennen wat er nodig is om het piekeren te verminderen. Dat is wat ik voor jou kan doen.

Ik ben er voor je

Je kunt bij mij al jouw zorgen, twijfels en angsten kwijt. Ik luister naar je zonder verplichtingen of oordelen. Je mag zien wie je bent met alles wat er is. Dat is waar Zijn’s voor staat. Belangrijk bij mij is: niets moet, alles mag. Wil je lang praten en alles kwijt? Dan mag dat. Wil je liever niets kwijt? Dan is dat ook goed. Als een kameleon pas ik me aan aan datgene wat je kwijt wilt. Je kunt hier contact met mij opnemen.

Neem hier contact met mij op.