Vrijheid
Ik ben er voor jou
Rust
Een luisterend oor

Wat ik voor jou doe

Je zit ergens mee. Je wilt iets kwijt. Dan heb je soms geen behoefte aan een reeks gesprekken of aan iemand die veel vragen terugstelt. Je hebt behoefte aan een luisterend oor. Iemand die je de ruimte geeft om te vertellen. Die herkent wat je hebt meegemaakt. Die je geen verplichtingen stelt, niet op tijd zit of grenzen stelt aan wat je wel en niet zou moeten uiten. Dat is wat ik voor jou kan betekenen, want ik ben er voor je.

Een luisterend oor

Soms wil je iets kwijt, iets vertellen aan een ander. Maar eigenlijk vraag je me of ik even naar je wil luisteren. Bij mij kun je een keer je gevoelens kwijt bij iemand die alle tijd voor je heeft. Emoties zijn er om te voelen. Het is normaal is dat je je verdrietig voelt, dat je soms opeens boos bent, dat je het even niet meer weet. Wanneer je even wilt huilen, een luisterend oor zoekt, of simpelweg een zakdoek, kop thee en gezelschap zonder woorden nodig hebt, dan zeg ik: kom maar!

“Geluk voor mij is niet alleen de glimlach op mijn gezicht,
maar ook de rust in mijn hoofd”

Uiten wat je wilt

Bij mij mag je vrij praten, je mag kwijt wat je wilt, waar je ook wilt. Bij mij op de bank of aan tafel. Precies zoals het goed voelt voor je. Je mag huilen, lachen, boos worden of gewoon stil zijn. Iedere emotie die naar boven komt kan gevoeld en geuit worden. Je mag zien wie je bent met alles wat er is. Dat is waar Zijn’s voor staat. En je mag vertellen wat je aan niemand kwijt kunt of durft. De gesprekken zijn namelijk volledig vertrouwelijk. Ik maak geen aantekeningen. Ik leg geen verslag. Zo kan ik al mijn aandacht op jou focussen. En blijft wat je vertelt gewoon tussen ons.

Niets moet, alles mag

Een gesprek biedt ruimte. Om uit te spreken wat je van binnen voelt of om hier samen juist woorden aan te geven. Je merkt dat je niet alleen met je gevoelens hoeft te zitten maar dat je deze kunt delen. We nemen alle tijd die jij nodig hebt. Je mag een uur praten, je mag drie uur praten. Alles mag. Ik luister zonder oordeel, geef je een tissue en een kopje thee. Het gesprek is altijd op donatiebasis. Want hoe kan ik een prijs noemen voor wat jij misschien zó nodig hebt?

Neem hier contact met mij op.